Kul att kunna

Kul att kunna

fredag 16 december 2011

Veckobrev v 51

I veckan som gått har vi arbetat med bokstaven F. På bokstavshyllan har det kommit ficklampor, en fjäril, flätor, fyrknock, fjärkontroll och filt.
I matten har vi delat talet 10. Det är ett viktigt tal att känna till dens talkompisar. Vi kommer att arbeta med det under nästa vecka och även börja nästa termin med det.

I tisdags hade vi en mysig dag med Lucia firande och julpyssel. Några barn råkade få med sig saxen hem. Vi ber er att hjälpa dem att ta med sig dem på måndag.

Denna vecka blir en kort skolvecka. Vi har vanliga skoldagar måndag och tisdag. På onsdag är det skolavslutning. Vi börjar som vanligt 8.15 och slutar 12.00. Vi kommer att ha gemensam avslutning i matsalen för elever och personal. Resten av dagen ska vi leka lekar och mysa. Vi avslutar med att äta risgrynsgröt.

I veckan som kommer.

  • Läs- och skrivutveckling Vi arbetar med bokstaven Å. Ta gärna med något som börjar på bokstaven Å till vårt bokstavsbord. Det blir bara utställning till onsdag. Månkemire kommer att berätta om bokstaven Å och vi ska träna på att skriva den fint.
  • Matten Vi fortsätter arbetet med att dela tal. Vi delar talet 10.


v. 51
skola
fritids
Måndag

Idrottshallen
Tisdag

Båtlekan
Onsdag
Julavslutning
julpyssel
Torsdag
Lov
Fredag
Lov

 

Trevlig helg och vecka
Mette, Gundela och Ulla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar