Kul att kunna

Kul att kunna

fredag 8 juni 2012

Veckobrev v 24

Nu är näst sista vecka till ända. Vi har arbetat flitigt för att bli färdiga med allt innan sommarlovet. Det märks att barnen behöver vara lediga från skolan ett tag. Det är många trötta barn. Denna vecka har vi bara haft två vanliga skoldagar. I tisdags hade vi utflykt till Uppåkra Järnåldersstad och drama. I onsdags var vi lediga och i dag fredag har det varit småstjärnorna. Barnen var jätteduktiga och tyckte det var roligt att titta på. I vår klass var det tre flickor som dansade fågeldansen. Som ni ser var det inte lätt att fånga dem på bild. Det var ett fartfylt nummer.

Nästa vecka kommer vi att arbeta färdigt med både det ena och andra. På tisdag är det storutflykt. Hela skolan åker iväg till olika platser. 1:orna åker till Ystad djurpark. Barnen börjar som vanligt 8.15. Vi är tillbaka ca 14.15. Barnen ska ha med sig matsäck för hela dagen, något att sitta på och kläder efter väder.

På torsdag ska de ha med sig en papperskass och en plastpåse som är namnad. Där kommer de att få med sig hem skolsaker och kläder. Denna dag är det även brännbollsmatch och fotbollsmatch mellan 5:orna och vuxna. Vi hejar på.

På fredag är det skolavslutning. Denna dag börjar barnen 9.45. Det är ingen skola innan. Behöver de omsorg är fritids öppet. Vi samlas utanför klassrummet. Ni föräldrar går in i idrottshallen först, sen kommer vi med barnen. Efter den gemensamma avslutningen i Idrottshallen ses vi i klassrummet för lite mys innan det är sommarlov. Ni föräldrar är välkomna att vara med.



v. 24
skola
fritids
Måndag

Utelek
Tisdag
Utflykt till Ystad djurpark
"
Onsdag


 "
Torsdag
Ta med papperskass och plastpåse
Brännboll och fotboll
"
Fredag
Skolavslutning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar