Kul att kunna

Kul att kunna

fredag 22 mars 2013

Glad påsk

Nu är det påsk lov och i veckan som har gått har vi gjort en del olika saker. Vi har avslutat vårt rymdtema och nu svävar planeterna över oss i vårt universum. Vi har försökt att illustrera planeternas storlek i relation till varandra. Solen är så stor att den fick vi inte plats med men det löste vi med att ha en bild av solen på smartboarden. Mellan Mars och Jupiter går asteroidbältet. Det illustreras av klädnyporna som ni kanske kan ana under grenen.

 I torsdags var vi på församlingshemmet och var med om deras berättelse och utställning om varför vi firar påsk. Barnen var delaktiga genom att hjälpte till med att berätta historien och sjöng. efteråt fick de gå runt och titta på utställningen. De blev bjudna på lite påskgodis som avslutning.
I dag fredag var den stora dagen då Hjärups skolas småstjärnor uppträdde. Från vår klass var det Max som dansade helt själv på scenen till On the top of the world med Imagine Dragons. Det var modigt med tanke på att han hade en publik på ca 460 barn och vuxna.

Sofie, Lilja och Siri var också modiga med sitt samspelta uppträdande till deras favoritband One Direction med Kiss you.
Vi filmade deras uppträdanden och tittade på det i klassrummet efteråt. Det var spännande att få se sig själv uppträda.
Veckobrevet för v.14 får ni den 2/4. Jag är bortrest och kommer hem sent den 1/4.
Nu önskar jag er alla en riktigt Glad Påsk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar